Contact: +40 364 431 490

Salata festiva de sfecla coapta, branza de capra si nuci

Gata in ~15 minute daca ai sfecla deja fiarta/coapta (se gaseste si vacuumata). Buna ca aperitiv sau garnitura langa friptura.

Ustensile Joseph Joseph

Tocator Joseph Joseph (de preferat pliabil / cu margine anti-alunecare)
Pentru taiat rapid sfecla si marul, apoi poti varsa usor in bol.

Razatoare Joseph Joseph (mini sau cu maner)
Pentru coaja de portocala si putin mar ras fin.

Bol de mixare Joseph Joseph
Un singur bol pentru tot.

Atat. Nu ai nevoie de mai multe.

Ingrediente (4 portii)

  • 3 sfecle fierte/coapte medii
  • 1 mar crocant (Golden sau Granny Smith)
  • 120 g branza de capra (sau feta, daca vrei mai bland)
  • 1 mana de nuci
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic sau suc de lamaie
  • 1 lingurita miere
  • coaja rasa de la 1 portocala (putin)
  • sare, piper
  • optional: rucola sau valeriana (o mana)

Mod de preparare

  1. Taie sfecla cuburi pe tocatorul Joseph Joseph. Pune direct in bol.
  2. Taie marul cuburi mici. Poti rade si 2-3 miscari de mar pe razatoare pentru un plus de suculenta. Adauga in bol.
  3. Rumenește nucile 2-3 minute intr-o tigaie uscata (optional, dar merita). Pune-le peste salata.
  4. Dressing rapid: in acelasi bol amesteca uleiul de masline, otetul balsamic, mierea, coaja de portocala, sare si piper.
  5. Adauga branza de capra rupta bucatele si amesteca usor. Daca folosesti rucola, pune-o la final.

Truc mic de Craciun

Presara la final un praf de scortisoara sau piper roz. Da aroma subtila de sarbatori fara sa schimbe reteta.

Livrare gratuita

pentru comenzi de peste 450RON

Retur gratuit

30 de zile

Garantie internationala

in tara utilizata

100% Checkout sigur

MasterCard / Visa / Apple Pay / Google Pay