Happy Hour… direct de pe terasa ta!
Vine vara — soarele strălucește, ai închis laptopul și e timpul să te relaxezi. Parcă ai bea ceva răcoritor, dar fără mahmureală a doua zi dimineață. Ei bine, îți prezentăm rețeta de mocktail cu kombucha, fresh, picant, creată de @shisodelicious. Perfect pentru serile calde de vară!
Chiar dacă e vineri, te asigurăm că merge de minune în orice zi a săptămânii!
Ingrediente:
1 lime
1 ardei roșu
Coriandru proaspăt
1 lingură de sirop (agave sau arțar)
1 linguriță de sare de mare fină
Un praf de pudră de ardei iute
Kombucha cu ghimbir sau apă minerală carbogazoasă
Cuburi de gheață
Produse recomandate
-
Recipient cuburi Gheata Easy-fill
Prețul inițial a fost: 61,00 lei.42,70 leiPrețul curent este: 42,70 lei. Inclusiv TVA 19% -
Presa Citrice JuiceMax galben
Prețul inițial a fost: 121,00 lei.84,70 leiPrețul curent este: 84,70 lei. Inclusiv TVA 19% -
Razatoare Fina cu suport pentru bol verde
Prețul inițial a fost: 71,00 lei.49,70 leiPrețul curent este: 49,70 lei. Inclusiv TVA 19%
Metodă:


1. Stoarce sucul de lime într-un bol mic.

2. Spală și rade jumătate din lime, apoi adaugă coaja in același bol.

3. Taie ardeiul iute felii subțiri, rupe coriandrul cu mâna și adaugă-le ambele în sucul de lime.

4. Adaugă siropul peste amestecul de lime, apoi folosește un zdrobitor sau o lingură pentru a presa ierburile și ardeiul până când obții o compoziție aromată.

5. Amestecă bine, apoi întinde sarea și pudra de chilli pe o farfurioară mică.

6. Umezește marginea unui pahar cu restul de lime, apoi preseaz-o în amestecul de sare și chilli.

7. Adaugă cuburi de gheață în pahar.

8. Toarnă amestecul zdrobit peste gheață, strecurând pentru o textură fină sau turnând totul pentru un aspect rustic.
